Yemek Pişirme – Teknikleri Leman Cılızoğlu Eryılmaz

 yemek pisirme teknikleri leman cilizoglu eryilmaz

Yemek Pişirme – Teknikleri isimli kitabın yazarı Leman Cılızoğlu Eryılmaz olarak belirtilmiştir. Bu kitapta:
Genel beslenme prensipleini
Mutfağın yaşantımızdaki önemini
Sofra düzenleme çeşitlerini
Yemek pişirmenin tekniklerini
Kışlık yiyecek (marmelat, reçel, turşu vb.) hazırlama teknikleri…

Yemek Pişirme – Teknikleri kitabının sayfa miktarı : 520
Yemek Pişirme – Teknikleri kitabı Türkçe olarak yazılmıştır.

Yemek Pişirme – Teknikleri Leman Cılızoğlu Eryılmaz

pdf kitap , kitap indir , kitap inceleme

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s